We zijn zo blij dat je interesse hebt in de Studio en je verdiept of het past bij jou en je relatie met God! Dankjewel dat je die moeite neemt.

Word even 10 seconden stil. Sluit je ogen en adem even rustig in en uit. Voel jij die zachte fluistering van binnen? We bidden dat je een verlangen mag voelen om onderdeel te zijn van Studio Delight. Om hier aan de voeten van Jezus te gaan zitten. Weet jij dat dit is wat je nodig hebt? Sluit dan nu jouw abonnement af en start met het volgen van de lessen! Je krijgt dan je eigen inlogaccount van waaruit je mee kunt doen aan de lessen!

We snappen het ook heel goed als je nog heel veel vragen hebt! De meest gestelden hebben we hieronder uitgewerkt. Lees ze op je gemak door! Daarnaast kun je altijd de algemene voorwaarden doorlezen voor alle precieze informatie. Mocht je een indruk willen krijgen wat je tijdens de lessen kunt verwachten? Dan raden we je aan om een aantal video’s mee te doen op het YouTube kanaal van Her Delight.

Q&A

Allereerst snappen we deze vraag zo goed! Voor veel mensen is het nieuw en onbekend en roept het vaak een beeld op van andere religies. Het mooie is dat er steeds meer wetenschappelijk bewijs is voor de vorm van mindfulness, meditatie en yoga. We zien vanuit Studio Delight dit dan ook puur als een tool, een middel om dichterbij God, en hoe Hij ons gemaakt heeft, te komen. Of iets christelijk is wordt wat ons betreft bepaald door de relevantie van het kruis, het offer van Jezus. We hebben een diep geloof dat er zonder Jezus en Zijn overwinning op de dood geen relatie met God mogelijk was geweest. We zoeken dus niet in de studio naar een maakbaarheid in dit leven, maar een afhankelijkheid van Hem. We willen leren en ontwikkelen door de zachte fluistering van de Heilige Geest en niet steunen op ons eigen inzicht.

Studio Delight is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een manier om thuis met geloof bezig te zijn en om bewust te zorgen voor geest, ziel en lichaam. Die verlangen naar een verfrissende vorm om te investeren in hun relatie met God en zichzelf. Die erkennen dat dit van je vraagt dat je het prioriteit geeft en investeert om deze verbindingen te onderhouden.

Het is bij Studio Delight niet belangrijk wat je leeftijd, geslacht, achtergrond of geaardheid is. Precies zoals we geloven dat Jezus ons met liefdevolle aandacht tegemoet treed en zonder oordeel. We willen een veilige ruimte creëren waarin jij zelf mag onderzoeken wie je bent en welke waarheid God over jouw leven uitspreekt.

Studio Delight werkt met een vast lesrooster, omdat we geloven in de kracht van samen komen én de discipline om wekelijks jouw moment in de studio te hebben. KLIK HIER om het lesrooster in te zien. We willen ook realistisch zijn en snappen dat het niet voor iedereen haalbaar is om de lessen live mee te doen. Daarom blijft de les de hele week erna als video beschikbaar in jouw account om te volgen.

Daarnaast is Studio Delight tijdens de schoolvakanties van regio Noord (rijksoverheid) gesloten. In deze week stellen we een eerdere videoles van het afgelopen blok beschikbaar. De live lessen die hierdoor vervallen zijn al in de prijs verrekend. Je betaalt je abonnement per maand, behalve de maand augustus deze maand houden we geen contributie in ivm de zomervakantie. Je betaalt dus 11 maanden per jaar of sluit een jaar abonnement af en profiteer van het gunstigste bedrag.

De lessen in de studio worden heel bewust live online aangeboden. Het is ons verlangen om jou te helpen prioriteit te geven aan je moment in de Studio.

Wel begrijpen we dat onze leven helaas niet altijd zo precies te plannen zijn en dat een vaste avond in de week niet voor iedereen haalbaar is. Daarom blijft de les na het live moment als video de rest van de week in jouw account beschikbaar. Waardoor je dus echt niets meer hoeft te missen en in de tijd na de live les als nog jouw momentje met God in Studio Delight kunt creëren. We hopen daarnaast dat samen een community zijn je mag bemoedigen in je geloof en dat je de kracht mag ervaren van met elkaar tegelijk plaats nemen aan de voeten van Jezus.

Afhankelijk van welke lessen je volgt heb je verschillende materialen nodig. Het is vooral fijn als je een plek in huis hebt waar je je even terug kunt trekken tijdens de les om je te kunnen concentreren. Creëer hiervoor een vaste plek of stop bijvoorbeeld al je spulletjes in een bakje die je er direct bij kunt pakken.

MEDITATIE: voor de meditatie lessen adviseren we om een (meditatie)kussen of knielbankje te hebben waar je op kunt zetten of als je lijf dat niet toestaat een fijne stoel. We willen je aanmoedigen om met je rug nergens tegenaan te leunen, maar mocht dit niet fijn zijn is het echt geen enkel probleem als je een stoel hebt met rugleuning of om te gaan liggen. Daarnaast is het fijn om een kaars, je Bijbel en een notitieboek klaar te leggen. Verder kan het prettig zijn om een dekentje of dikke sokken bij de hand te hebben en wat te drinken. Maak er een fijn comfortable moment van!

YOGA: de yoga lessen zijn zo ingericht dat je ze vanuit huis kunt uitvoeren. Prettig om te hebben zijn een yogamatje, twee blokken en eventueel een dekentje. Mocht je geen yoga/fitness blokken in huis hebben dan kun je vaak ook gewoon een heel dik boek gebruiken. Daarnaast is het fijn om comfortabele kleding te dragen waarin je je goed kunt bewegen en een flesje water klaar te zetten.

Je kunt in Studio Delight geen proefles doen. Je kunt wel op het YouTube Kanaal van Zoë een indruk krijgen wat je kunt verwachten tijdens een les. KLIK HIER voor een meditatie en KLIK HIER voor een yoga les. Daarnaast denken we dat je het beste ontdekt of Studio Delight bij jou past door er echt een maand voor uit te trekken. Op die manier geef je jezelf ook de tijd om te wennen en je draai te vinden. Maand abonnementen zijn altijd opzegbaar en dit kun je zelf in je account regelen. Zeg je voor de 1e van de maand op dan loopt je abonnement af aan het eind van de maand waar je voor hebt betaald.

De betaling vindt bij een maandabonnement maandelijks plaats middels een automatisch incasso op de dag van de maand van aanschaf. Dit geldt voor alle kalendermaanden met uitzondering van augustus deze maand slaan we over i.v.m. de verrekening van de schoolvakanties gedurende het jaar. Sluit je een maandabonnement af dan betaal je de eerste keer met de door jouw geselecteerde betaalmogelijkheid (bijvoorbeeld iDeal).

Sluit je een jaarabonnement af dan ben je het voordeligst uit. Deze betaal je direct en verloopt een jaar later op dezelfde datum. Je ontvangt 30 dagen voor het verlopen van je jaarabonnement een herinnering en de mededeling dat aan het einde van jouw jaar het abonnement wordt omgezet naar een maandabonnement van hetzelfde soort. Dit laatste is onderdeel van de Nederlandse regel- en wetgeving, maar uiteraard kun je in jouw account zelf regelen dat je een nieuw jaarabonnement wilt afsluiten.

Ja! Iedereen die behoefte heeft aan meer stille tijd met God en verlangt naar een creatieve vorm is welkom. Natuurlijk zul je je de ene les onrustiger voelen dan de andere les, maar deze schommelingen zijn heel normaal. Juist als we veel onrust in ons hoofd en lichaam ervaren kan het een hele fijne manier zijn om langzaam weer in contact te komen met de vrede van Jezus. Dit mag dus ook tijd en moeite kosten en gaat niet vanzelf, maar zal je wel belonen als je er in investeert.

Het wordt vaak vergeleken met een spier die je kunt trainen. Die zal in het begin in de lessen meer moeite hebben om in conditie te komen, maar gedurende de weken zul je merken dat je steeds meer je draai vindt in de lessen.

Nee! We vertrouwen erop dat je zelf inschat of je lichaam gezond is. Natuurlijk zul je merken gedurende de lessen dat je lichaam sterker, leniger en fitter wordt. Dit is, in tegenstelling tot een sportschool, bij Studio Delight niet het doel van de yoga lessen. We zien de yogalessen als een middel om met je lijf de verbinding met God en jezelf aan te gaan. Om te ervaren welke gebeurtenissen en gevoelens zich in je lichaam hebben opgeslagen, welke spanning er mogelijk zit en hoe je voor je lichaam kunt zorgen door de houdingen heen. “Emotions need motion” is wat ons betreft hierin een mooie uitleg.

Daarnaast bieden we bij Studio Delight een ‘slow flow yoga’ vorm aan. Dit betekent dat de les in een comfortabel tempo is vorm gegeven en de bewegingen elkaar vloeiend afwisselen. Dit is niet de plek om eens even lekker je workout binnen te slepen :).

Mocht je twijfelen of jouw lichaam hier klaar voor is raadpleeg dan je arts of overleg met je specialist. De yogalessen zijn niet speciaal voor zwangere vrouwen vormgegeven, dus houdt hier rekening mee als je in verwachting bent. Meldt het ons altijd als je je tweede trimester ingaat, pas de houding aan waar ze ongemak geven en overleg met je verloskundige.

De Heer zei tegen haar: ‘Marta, Marta, je bent zo bezorgd en je maakt je veel te druk. Er is maar één ding noodzakelijk. Maria heeft het beste deel gekozen, en dat zal haar niet worden ontnomen.

Lucas 10:41-42

We hopen je hiermee een zo volledig mogelijk informatie kijkje te geven. Toch beseffen we ons ook dat lid worden van Studio Delight om een beetje lef en vertrouwen vraagt. Vertrouwen om in te stappen en mee te doen in dit avontuur! Of het nu wekelijks in de lessen is, tijdens één van de cursussen of tijdens een (offline) retraite. Het is ons gebed dat het jouw leven mag zegenen en je dichterbij God zal leven.