Christelijke Mindfulness Cursus

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

WELKOM BIJ DEZE CURSUS CHRISTELIJKE MINDFULNESS

In 8 weken zul je gaan leren over wat mindfulness is vanuit een Bijbels, christelijk perspectief. Wellicht is mindfulness nu een trend, maar de komende 8 weken zul je gaan ontdekken dat God al deze principes allang aan ons heeft gegeven. De christelijke traditie kent zelfs al honderden jaren vormen om wat wij nu ‘mindfulness’ noemen praktisch te maken en te beoefenen.

De komende 8 weken zal ik elke week met je inzoomen op een andere principe van mindfulness, hiervoor heb ik de 8 thema’s geselecteerd die ik als de kern heb ontdekt en waar het door al die jaren heen steeds weer naar terug te leiden is. Iedere week start met een video waarin ik je uitleg geef, je ontvangt een dagelijkse oefeningen waarmee je zelf thuis aan de slag kunt en iedere week maak je kennis met een andere meditatie vorm.

Aan het eind van deze 8 weken zul je veel beter zicht hebben op wat christelijke mindfulness is, voel je een fundament in jezelf waar je in jouw relatie met God op terug kunt vallen en ben je beter in staat diverse vormen van meditatie toe te passen in jouw stille tijd.

 

LIEFDE,
Zoë + Team

1. BEWUSTWORDING

2. BEGINNERSMIND

3. OPMERKEN & VERDRAGEN

4. REFLECTIE

5. GENIETEN

6. (PIJN) LICHAAM

7. ZIEL & INTUITIE

8. GENADE