VOOR WIE IS STUDIO DELIGHT?

Studio Delight is voor iedereen die zin heeft om z’n eigen weg met God én zichzelf te belopen. Die op een authentieke manier wil leven vanuit geest, ziel en lichaam. Die verlangt naar een verfrissende vorm om in vrijheid te verbinden met God.

Het is bij Studio Delight niet belangrijk wat je leeftijd, geslacht, achtergrond of geaardheid is. Precies zoals we geloven dat Jezus ons met liefdevolle aandacht tegemoet treedt en zonder oordeel. We willen een veilige ruimte creëren waarin jij zelf mag onderzoeken wie je bent en wie God/Jezus/Heilige Geest voor jou is.

Ik geef jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief. Zoals ik jullie heb liefgehad, zo moeten jullie elkaar liefhebben. Aan jullie liefde voor elkaar zal iedereen zien dat jullie mijn leerlingen zijn.

Johannes 13 : 34-35

WIE IS ZOË?

Studio Delight is opgericht door Zoë Pruijssers. De inspiratie voor de naam is Psalm 37:4 “Delight yourself in the LORD and He will give you the desires of your heart,”. Uit haar eigen leven mocht ze ervaren dat God alle vormen van pijn en verdriet verzacht. Dat de zachte fluistering van je ware zelf hoorbaar wordt als je bereid bent naar je binnenwereld te keren. Dat je verlangens een prachtige intieme plek is om God te ontmoeten.

Zoë is maatschappelijk werker, yoga docent (200RYT), spiritual director en muzikant.
Haar passie is om te ‘spaceholden’ en voor jou een veilige plek te creëren waarin je gedachten en gevoelens ruimte krijgen, waar God liefdevol aanwezig is en waar leven (weer) gaat kriebelen.

over