VOOR WIE IS STUDIO DELIGHT?

Studio Delight is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een manier om thuis met geloof bezig te zijn en om bewust te zorgen voor geest, ziel en lichaam. Die verlangt naar een verfrissende vorm om te investeren in de relatie met God en jezelf. Die erkent dat dit van je vraagt dat je het prioriteit geeft en investeert om deze verbindingen te onderhouden.

Het is bij Studio Delight niet belangrijk wat je leeftijd, geslacht, achtergrond of geaardheid is. Precies zoals we geloven dat Jezus ons met liefdevolle aandacht tegemoet treedt en zonder oordeel. We willen een veilige ruimte creëren waarin jij zelf mag onderzoeken wie je bent en wat God over jouw leven uitspreekt.

Ik geef jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief. Zoals ik jullie heb liefgehad, zo moeten jullie elkaar liefhebben. Aan jullie liefde voor elkaar zal iedereen zien dat jullie mijn leerlingen zijn.

Johannes 13 : 34-35

WIE IS ZOË?

Studio Delight is opgericht door Zoë Pruijssers en ontstond vanuit haar werk als Her Delight. De inspiratie voor de naam is Psalm 37:4 “Delight yourself in the LORD and He will give you the desires of your heart,”. Uit haar eigen leven mocht ze ervaren dat God alle vormen van pijn en verdriet verzacht. Dat de zachte fluistering van je ware zelf hoorbaar wordt als je bereid bent naar je binnenwereld te keren.

Zoë is afgestudeerd maatschappelijk werker en heeft zich daarna verdiept en gevoed met cursussen, trainingen en opleidingen rondom spreken vanuit de bijbel, meditatie en yoga. Haar verlangen is om een plek te creëren waarin onze gedachten en gevoelens veilig zijn om ruimte te krijgen, waar God liefdevol aanwezig is en waar leven weer gaat kriebelen.

over

CREDITS //  Studio Delight is een plek die alleen kon ontstaan dankzij het harde werk, talenten en middelen die anderen wilden brengen. Wat ons zo ontzettend dankbaar maakt en het is ons gebed dat God het vermenigvuldigd in een tastbare zegen voor jou hier in de Studio.

Beeldmateriaal // Agapé Stories
Locatie fotoshoot // Fabriek Zuidermeer
Ontwerp Studio // Te leuk Event Design