VOOR WIE IS STUDIO DELIGHT?

Studio Delight is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een manier om thuis met geloof bezig te zijn en om bewust te zorgen voor geest, ziel en lichaam. Die verlangt naar een verfrissende vorm om te investeren in de relatie met God en jezelf. Die erkent dat dit van je vraagt dat je het prioriteit geeft en investeert om deze verbindingen te onderhouden.

Het is bij Studio Delight niet belangrijk wat je leeftijd, geslacht, achtergrond of geaardheid is. Precies zoals we geloven dat Jezus ons met liefdevolle aandacht tegemoet treedt en zonder oordeel. We willen een veilige ruimte creëren waarin jij zelf mag onderzoeken wie je bent en welke waarheid God over jouw leven uitspreekt.

Ik geef jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief. Zoals ik jullie heb liefgehad, zo moeten jullie elkaar liefhebben. Aan jullie liefde voor elkaar zal iedereen zien dat jullie mijn leerlingen zijn.

Johannes 13 : 34-35

WIE IS ZOË?

Studio Delight is opgericht door Zoë Pruijssers en ontstond vanuit haar werk als Her Delight. De inspiratie voor de naam is Psalm 37:4 “Delight yourself in the LORD and He will give you the desires of your heart,”. Uit haar eigen leven mocht ze ervaren dat God de genezer en hersteller is van alle vormen van pijn en verdriet. Dat Jezus een visie heeft op hoe we onze geest, ziel en lichaam met elkaar verbinden en van daaruit in relatie kunnen staan met Hem.

Zoë is afgestudeerd maatschappelijk werker en heeft zich daarna verdiept en gevoed met cursussen, trainingen en opleidingen rondom spreken vanuit de bijbel, meditatie en yoga. Haar verlangen is om een plek te creëren waarin onze gedachten en gevoelens veilig zijn om ruimte te krijgen, waar Gods waarheid wordt gesproken en waar een ieder zich geliefd en welkom weet.

over

CREDITS //  Studio Delight is een plek die alleen kon ontstaan dankzij het harde werk, talenten en middelen die anderen wilden brengen. Wat ons zo ontzettend dankbaar maakt en het is ons gebed dat God het vermenigvuldigd in een tastbare zegen voor jou hier in de Studio.

Beeldmateriaal // Agapé Stories
Locatie fotoshoot // Fabriek Zuidermeer
Ontwerp Studio // Te leuk Event Design