Online is fijn, het bied je de mogelijkheid om in het comfort van je eigen huis mee te doen in de studio. Toch is soms het verlangen naar een offline beleving zo groot! Om alle prikkels en afleidingen van thuis even achter je te kunnen laten en je volledig onder te kunnen dompelen in de ervaring en het moment. Naast dat het lekker is om op een andere plek te zijn is het ook fijn om samen met anderen in die beleving te stappen. De groep kan zo helpend zijn om je focus terug te vinden en geïnspireerd weer thuis verder te kunnen bouwen.

Studio Delight organiseert regelmatig Vertraagdagen, waarin je een dag lang begeleid wordt in gebed, meditatie en bijbelstudie. Een dag volledig verzorgt inclusief catering! Wil je hier meer over weten? We hopen binnenkort weer een retraite dag aan te kondigen en jou hier welkom te heten. Meld je aan voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte.

Studio Delight droomt ervan om in de toekomst retraites te organiseren van meerdere dagen. Heb jij hier de perfecte locatie voor in gedachten in binnen- of buitenland? Laat het ons dan weten en wie weet kunnen we samenwerken! mail naar: hello@studiodelight.nl

Leden van Studio Delight krijgen 10% korting op de retraites.