Online is fijn, het bied je de mogelijkheid om in het comfort van je eigen huis mee te doen in de studio. Toch is soms het verlangen naar een offline beleving zo groot! Om alle prikkels en afleidingen van thuis even achter je te kunnen laten en je volledig onder te kunnen dompelen in de ervaring en het moment. Naast dat het lekker is om op een andere plek te zijn is het ook fijn om samen met anderen in die beleving te stappen. De groep kan zo helpend zijn om je focus terug te vinden en geïnspireerd weer thuis verder te kunnen bouwen.

Helaas leven we op dit moment in een wereld in (semi)lockdown. Daarom hebben we besloten binnenkort toch ook online retraites aan te gaan bieden variërend van enkele uren tot een hele dag.  Wil je hier meer over weten? Meld je aan voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte.

Studio Delight droomt ervan om in de toekomst retraites te organiseren van meerdere dagen. Heb jij hier de perfecte locatie voor in gedachten in binnen- of buitenland? Laat het ons dan weten en wie weet kunnen we samenwerken! mail naar: hello@studiodelight.nl

Leden van Studio Delight krijgen 10% korting op de retraites.