Online is fijn, het biedt je de mogelijkheid om in het comfort van je eigen huis mee te doen in Studio Delight. Toch is soms het verlangen naar een offline beleving zo groot! Om alle prikkels en afleidingen van thuis even achter je te kunnen laten en je volledig onder te kunnen dompelen in de ervaring en het moment. We hebben daarom in Lelystad een prachtige ruimte gebouwd voor jou!

Naast dat het lekker is om op een andere plek te zijn is het ook fijn om samen met anderen in die beleving te stappen. De groep kan zo helpend zijn om je focus terug te vinden en geïnspireerd weer zelf verder te kunnen bouwen.

Aangezien we per 1 september 2022 werken met maandelijkse online bundels willen we graag hier de rust en tijd voor nemen. Een goed fundament bouwen online voor we weer offline activiteiten organiseren.

Houdt deze pagina in de gaten wanneer we weer retraites aankondigen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Studio Delight droomt ervan om in de toekomst retraites te organiseren van meerdere dagen. Heb jij hier de perfecte locatie voor in gedachten in binnen- of buitenland? Laat het ons dan weten en wie weet kunnen we samenwerken! mail naar: hello@studiodelight.nl

Leden van Studio Delight krijgen 10% korting op de retraites. Deelname aan retraites kan zonder abonnement!