Word even 10 seconden stil. Sluit je ogen en adem even rustig in en uit. Voel jij die zachte fluistering van binnen? We bidden dat je een verlangen mag voelen om onderdeel te zijn van Studio Delight. Om hier aan de voeten van Jezus te gaan zitten. Voel jij dat dit is wat je nodig hebt? Sluit dan nu jouw abonnement af! Je krijgt dan je eigen inlogaccount van waaruit je toegang krijgt tot alle onderdelen van de maandelijkse bundels.

We snappen het ook heel goed als je nog vragen hebt! De meest gestelden hebben we hieronder uitgewerkt. Lees ze op je gemak door! Daarnaast kun je altijd de algemene voorwaarden doorlezen voor alle precieze informatie. Mocht je een indruk willen krijgen wat je kunt verwachten? Dan raden we je aan om een aantal video’s mee te doen op het YouTube kanaal van Her Delight.

Q&A

Studio Delight is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een manier om thuis met geloof bezig te zijn en om bewust te zorgen voor geest, ziel en lichaam. Die verlangen naar een verfrissende vorm om te investeren in hun relatie met God en zichzelf. Die erkennen dat dit van je vraagt dat je het prioriteit geeft en investeert om deze verbindingen te onderhouden.

Het is bij Studio Delight niet belangrijk wat je leeftijd, geslacht, achtergrond of geaardheid is. Precies zoals we geloven dat Jezus ons met liefdevolle aandacht tegemoet treed en zonder oordeel. We willen een veilige ruimte creëren waarin jij zelf mag onderzoeken wie je bent en wat God over jouw leven uitspreekt.

Allereerst snappen we deze vraag zo goed! Voor veel mensen is het nieuw en onbekend en roept het vaak een beeld op van andere religies. Het mooie is dat er steeds meer wetenschappelijk bewijs is voor de vorm van mindfulness, meditatie en yoga. We zien vanuit Studio Delight dit dan ook puur als een tool, een middel om dichterbij God, en hoe Hij ons gemaakt heeft, te komen. Of iets christelijk is wordt wat ons betreft bepaald door de relevantie van het kruis, het offer van Jezus. We hebben een diep geloof dat er zonder Jezus en Zijn overwinning op de dood geen relatie met God mogelijk was geweest. We zoeken dus niet in de studio naar een maakbaarheid in dit leven, maar een afhankelijkheid van Hem. We willen leren en ontwikkelen door de liefdevolle fluistering van de Heilige Geest.

Het is vooral fijn als je een plek in huis hebt waar je je even terug kunt trekken. Creëer hiervoor een vaste plek of stop bijvoorbeeld al je spulletjes in een bakje die je er direct bij kunt pakken.

MEDITATIE: het is voor meditatie fijn om een ontspannen houding aan te nemen waarin je rug recht is. Dit kan zowel liggend als zittend.  Denk bijvoorbeeld aan een meditatiekussen of knielbankje. Veel abonnees vinden het fijn om het moment in de studio te starten door een kaars aan te steken, voor of na de meditatie uit de bijbel te lezen of te schrijven in je journal. Verder kan het prettig zijn om een dekentje of dikke sokken bij de hand te hebben en wat te drinken. Maak er een fijn comfortabel moment van!

YOGA: de yoga video’s zijn zo ingericht dat je ze vanuit huis kunt uitvoeren. Prettig om te hebben zijn een yogamatje, twee blokken en eventueel een dekentje. Mocht je geen yoga/fitness blokken in huis hebben dan kun je vaak ook gewoon een heel dik boek gebruiken. Daarnaast is het fijn om comfortabele kleding te dragen waarin je je goed kunt bewegen en een flesje water klaar te zetten.

JOURNAL: schrijven is een sterk hulpmiddel om rust in je hoofd te brengen. Uit onderzoek blijkt ook dat we hersenverbindingen aanmaken die helpen met verwerken van indrukken en zelf trauma verwerking. Wat voor boek je kiest om in te schrijven is helemaal aan jou. Wij hebben goede ervaringen met de notitieboeken van Moleskin en Leuchtrum1917. Veel leden vinden het daarnaast leuk om hun journal te versieren met tekeningen, stickers, knipsels uit magazines etc. Voel je vrij om hier zo creatief of minimalistisch mee om te gaan als jij wilt!

Je kunt in Studio Delight geen proefles doen. Je kunt wel op het YouTube Kanaal van Zoë een indruk krijgen wat je kunt verwachten tijdens een les. KLIK HIER voor een meditatie en KLIK HIER voor een yoga les. Daarnaast denken we dat je het beste ontdekt of Studio Delight bij jou past door er echt een maand voor uit te trekken. Op die manier geef je jezelf ook de tijd om te wennen en je draai te vinden. Maand abonnementen zijn altijd opzegbaar en dit kun je zelf in je account regelen.

De betaling vindt bij een maandabonnement maandelijks plaats middels een automatisch incasso op de dag van de maand van aanschaf. Dus stel je hebt op de 14e van de maand jouw maandabonnement gestart, dan zal de maandelijkse afschrijving altijd op de 14e van de maand plaats vinden.

Sluit je een jaarabonnement af dan ben je het voordeligst uit. Deze betaal je direct en verloopt een jaar later op dezelfde datum. Je ontvangt 30 dagen voor het verlopen van je jaarabonnement een herinnering en de mededeling dat aan het einde van jouw jaar het abonnement wordt omgezet naar een maandabonnement. Dit laatste is onderdeel van de Nederlandse regel- en wetgeving, maar uiteraard kun je in jouw account zelf regelen dat je een nieuw jaarabonnement wilt afsluiten.

Ja! Iedereen die behoefte heeft aan meer stille tijd met God en verlangt naar een creatieve en contemplatieve vorm is welkom. Natuurlijk zul je je de ene keer onrustiger voelen dan de andere keer, maar deze schommelingen zijn heel normaal. Juist als we veel onrust in ons hoofd en lichaam ervaren kan het een hele fijne manier zijn om langzaam weer in contact te komen met de vrede van Jezus. Dit mag dus ook tijd en moeite kosten en gaat niet vanzelf, maar zal je wel belonen als je er in investeert.

Het wordt vaak vergeleken met een spier die je kunt trainen. Die zal in het begin met mediteren meer moeite hebben om in conditie te komen, maar gedurende de tijd zul je merken dat je steeds meer je draai vindt en de meditatie inzet op de momenten die voor jou goed werken.

Nee! We vertrouwen erop dat je zelf inschat of je lichaam gezond is. Natuurlijk zul je merken gedurende de tijd dat je lichaam sterker, leniger en fitter wordt. Dit is, in tegenstelling tot een sportschool, bij Studio Delight niet het doel van de yoga lessen. We zien de yogalessen als een middel om met je lijf de verbinding met God en jezelf aan te gaan. Om te ervaren welke gebeurtenissen en gevoelens zich in je lichaam hebben opgeslagen, welke spanning er mogelijk zit en hoe je voor je lichaam kunt zorgen door de houdingen heen. “Emotions need motion” is wat ons betreft hierin een mooie uitleg.

Daarnaast bieden we bij Studio Delight een ‘slow flow yoga’ vorm aan. Dit betekent dat de les in een comfortabel tempo is vorm gegeven en de bewegingen elkaar vloeiend afwisselen. Dit is niet de plek om eens even lekker je work-out binnen te slepen :).

Mocht je twijfelen of jouw lichaam hier klaar voor is raadpleeg dan je arts of overleg met je specialist. De yogalessen zijn niet speciaal voor zwangere vrouwen vormgegeven, dus houdt hier rekening mee als je in verwachting bent. Pas dan de houding aan waar ze je ongemak geven en overleg met je verloskundige.

Ja! Elke maand verschijnt er een nieuwe bundel en deze blijven ook na de maand via jouw account als abonnee beschikbaar. We bouwen zo door de tijd heen een mooie databank voor je op. Je kunt dus altijd nog terug naar een yoga video, meditatie, playlist, journal vraag of mini-retraite naar wens.

De Heer zei tegen haar: ‘Marta, Marta, je bent zo bezorgd en je maakt je veel te druk. Er is maar één ding noodzakelijk. Maria heeft het beste deel gekozen, en dat zal haar niet worden ontnomen.

Lucas 10:41-42

We hopen je hiermee een zo volledig mogelijk informatie kijkje te geven. Toch beseffen we ons ook dat lid worden van Studio Delight om een beetje vertrouwen vraagt en vooral nieuwsgierigheid om het eens anders te doen. Of het nu maandelijks als abonnee is, tijdens één van de cursussen of tijdens een offline retraite. Het is ons gebed dat het jouw leven mag verzachten en je in vrede met God zal leven.